TRAGICKÝ příběh UFO "náboženské" skupiny, který ŠOKOVAL SVĚT | Just Justýna
HTML-код
- Опубликовано: 1 апр 2025
- Ahoj všichni, je tu nové video!
Justýna's wear KUPUJTE TADY: www.justynaswe...
KDE MĚ MŮŽETE PODPOŘIT:
STAŇTE SE MÝM ČLENEM A ZÍSKEJTE SPECIÁLNÍ VÝHODY!:
/ just justýna
KUPTE MI JENORÁZOVĚ KAFÍČKO NA BUY ME A COFFEE: www.buymeacoff...
LIFE UPDATE: • LIFE UPDATE | RUclips ...
Kde děláš miniatury? Pixlr
Libi se mi to uz ted🤍✨🦋
zpracujes teda i nasi ceskou verzi teto sekty zvanou Boží rodina? oficialne jsou sice porad jenom spolecenstvi a ne sekta. ale zalozila je jista Jana Kyslíková pricemz vykradla vse co mohla, od bible, pres nove zjeveni, vesmirne lidi.... sebrala kde mohla. sama sebe prohlasuje za bohyni. a jediny potiz je v tom ze za prve vyzira sve cleny kteri ji zivi a ze zakona se to povazuje za dobrovolne dary, takze s tim nikdo nic nezmuze. to horsi na ni je ze umi vyborne manipulovat s myslenim lidi kteri s ni jsou v kontaktu. jinak sekta BR funguje jako pres kopirak podle heavens gate. a my co s BR mame zkusenost uz pouze cekame kdy dojdou clenove ke stejnemu zaveru jako heavens gate. dle meho by bylo dobre o nich lidi informovat aby jim nesedli na lep. jako perlicku dodam ze sekta BR posprejovala i Karluv most v praze. nasprejovali tam sve inicialy BR a je to videt ve videu co natocili kluci z prahy.
BR jeste jen rozjidi svou tragedii. ted je jeste cas vzit jim vodu na mlyn. kdyz vsichni zavrou oci sekta se bude rozrustat, uzavirat pred svetem dal a pak... buh vi. pokud budes mit zajem napis mi a ja ti dodam hodne materialu i ocite svedectvi.
Modlila jsem se aby RUclips video schválil, ne jako ten minulý true crime😆... Sice jsem to video ještě neviděla, ale díky za něj! Jsi úžasná!! ❤
já taky! moc děkuju
Moc děkuji za obsáhlé video 👌
Tak toto je mega. Hoci som túto tému už videla v inom spracovaní, ale veľmi sa na ňu teším v tvojom podaní. Ďakujem krásne.
mockrát děkuju!
Úžasné a zaujímavé videjko ako vždy. Máš super tvorbu. Určite pokračuj v tom co robíš 😊🥰❤️🦋
mockrát děkuju!
Video je úžasne spracované , som práve dnes chorá mám tráviace problémy a tvoje video mi vždy zlepší náladu si úžasná ! ❤
moc děkuju! tak, ať ti je brzo líp
Děkuji úžasně zpracované 👍
děkuju!
Pozerám tvoje každé video od tvojich začiatkov Justínka ale toto je zatiaľ to najlepšie. Naozaj skvelá práca ďakujeme. 💝
mockrát děkuju!
ahoj super video, jsi moje oblíbená youtuberka justy.🥰
Moc děkuju!🖤
Pěkně prosím neuvažovala si z True crime o případu Natalie Grace...? 🌻🌻
Miluju tvoje videa!!🫶🏻🪩💕🥹
Děkujuuu🩷🩵
Ahooj Justy💜hodně se zajímám o sekty a tyto témata, nicméně mě hodně překvapilo tohle Tvé video, je tam hodně informací, o kterých jsem nevěděla, ať už ze čtení nebo z dokumentů, takže velmi dobrá práce! Jsem moc ráda, že jsem se dozvěděla něco nového, to jsem nečekala
algoritmus koment!! a jsi skvela
děkuju!
Jdu se kouknout a už vím že to určitě bude super💗💗
moc děkuju!
Koukám na každé video.. a opět perfektní 💪🏼☺️
mockrát děkuju!
Dekuju za video jako vzdy zlepsilo den!❤
Děkuju moc!🩷
Zese úžasný video
moc děkuju!
ahoj Justína ďakujem za videjko ❤
Milujem tvoju tvorbu
moc děkuju!
Zajimavej příběh, zajímavá interpretka
Prosím správ aspoň raz hodinové video . Ja si vždy pustím video od teba zaspávam pri tom máš úžasný príjemný hlas❤
Just Justýna Zase tvoje moc úžasné video❤️ Tvoje videá ma moc bavia❤️ Prajem ti krásny zbytok dňa❤️☺️
moc děkuju!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Super video, díky za nej... sakra, ten Marshall vypadá strašně děsivě, jak nemrka
děkujuuu, taky jsem si to říkala
Na toto veľké Dievčatko sa veľmi príjemne zevluje!
Tak to je mega cool🖤🦋✨🤍
děkujuu
Tihle si alespoň udělali co chtěli. Mě osobně spíš vadí, kolik "kultů" (tedy prakticky všechny ostatní) prostě napadla pod nejrůznější záminkou Americká vláda a dala je vybít. Obvykle jen proto, že žili svobodně a nehodlali plnit své místo v konzumní společnosti. (Jo, a třeba také měli na obranu zbraně, aby je nešlo donutit)
Jsi nejlepší 😊
awww, děkuju
Komentář pro algoritmus ❤️❤️ moc zajimave video btw ♡
děkujuu
ahoj jsem tvůj velký fanda a jsem rád, že jsem první koment a moc rad sleduji tvoje videa na střední když je přestávka. jen tak dál.😁✌
mockrát děkuju!
Podobný účes a oblečení bylo z důvodu potlačení rozdílů mezi pohlavím jelikož mimozemšťané jsou bezpohlavní 😅
Jinak podobný dnešní kult je společenství AlatRa neboli tvořivá společnost. Ti zneužili informace z knih Sensei ze Šambaly a AlatRa. Ale každému kdo knihy četl je jasné že jim jde jen o peníze a moc, ostatně jako všem sektám. Ve výsledku se chovají úplně naopak než je psáno v knihách. Samozřejmě mají velký dosah, videa a reklamy na RUclips atd. I když teď nedávno jsem slyšela že např v Rusku a na Ukrajině jsou zakázaný a stíhaný, představitelé údajně momentálně operují hlavně ze Slovenska a ČR.....že by náhoda?
Ahoj mohla bys prosím udělat konspirační teorie o mulan ? ❤❤❤ Mám tě moc ráda.
Poznám, ale vďaka... ❤
🦋 skvělé video, tihle zblbli pár lidí, ale co takoví Kimové v Korei, Hitler, Mao, Stalin.... ti dokázali oblbnout miliony aby věřili jejich ideologii 😊 Mám ráda tvá videa jen tak dál 👍😊
děkujuu, tak to je ještě úplně jiný level🦋
Stalina si neber si huby!!!! 😠😠😠😠 Zachránil národy před hitlerovským Německem. Je ti známo, že Němci měli v úmyslu Čechy vyhladit?!!!!! 😰😤
@ Stalin spasil národy před jistou smrtí... trochu soudnosti a úcty.
❤❤❤ jseš nejlepší
Děkuju moc!🖤
Yes před 2 hodinám sem si říkal že tehle příběh by mohla natočit máš skvělí kanál
juuuu, tak to je super náhoda, moc děkuju!
Mohla bys udělat masakru ve Waco
🦋
🦋🦋
🦋🖤🦋🖤
🦋🦋🦋
jeee díky Jusťo..to fakt zní dobře,du se killnout abych byl na kosmický lodi 😀😀
btw super video
Urob video o Elise Lam
Natoč prosím video o rozvodu Joe Jonase
mluvím o něm v poslední Internet Jungle
Ahoj, čo tak spracovať rodinu Whittakerovcov
🦋Představitel Krista na zemi xDD od srdce pobavilo, dobrý blitek xD 🦋
taky jsem se bavila xd🦋
Tu jde o to, že oni to asi stavěli na křesťanské eschatologii o druhém příchodu Krista, protože babtisté a snad i presbiteriáni jsou ok, rozhodně žádné sekty.
Nicméně i sám Kristus právě před tímto varoval, dnes je to samí falešný mesiáš.
"Tehdy, když by vám někdo řekl: ‚Hle, zde je Kristus!‘, nebo: ‚Je zde!‘, nevěřte."
Na HBO je o nich docela dobře spravovaný dokument.
jo, to byla dost síla
doufam ze se dockame videa i na vesmirne lidi ;) neco trochu ceskeho
Dva svědci z knihy Zjevení, to není nic nového i ve starověku byli skupiny které na tomto stavěli a i dnes jsou takové skupiny.
Kde seženu ty najky? Prej se s tím dobře cestuje na kometě.
Prosim, zkus udelat video o zverstvech v Abu Ghraib. Na cesky yt scene to nikdo nema
Tohle mi zhorší depresi.
S lidmi lze lehce manipulovat, zvlášť s těmi co jsou zlomení a nemají pro co žít. Když jim pak dáš nový smysl života udělají téměř cokoliv.
je to tak a lidi, co toho zneužívají jsou největší odpad
@ Souhlasím s tebou, jen někdy může být těžké rozpoznat co je pomoc a co zneužití. Když je člověk na dně tak chce mít nějaký směr. Je spousta lidí kteří když byli na dně tak je někdo obrátil na víru a teď žijí normální a plnohodnotný. Samozřejmě u téhle sekty je jasný že ta víra byla zneužita, ale jinde to tak být nemusí i když ty metody budou vypadat podobně jako u nějaké sekty.
Příště prosím KKK
Simpsonovci 🤔
Mě přijde že někteří true crime RUclips něco tají
Já půjdu proti proudu. Nicméně jsem přesvědčená o tom, že "vystoupit z plavidla" je právo každého jednoho věřícího... Stejně z života nikdy živý nevyvázne a pokud se rozhodli si stopnou UFO, tak je to jejich věc... Jen by mě zajímalo jak se nárokuje pojistka na únos UFO? Případně kolikrát vyplatili plnění v historii té konkrétní pojistky... Tipla bych si, že to bude pro banku nejrentabilnější bankovní služba .D
nemám ti popisky začít psát já?
hah, já si to předělám, slibuju xd
Zdravím, skvělé video. Je mi těch lidí líto. Pro mě slabí jedinci, kteří si nechali vysat mozek nějakou silnou osobností. Nechápu to. Viděla jsem s ním ta videa a přišel mi jako magor. Pokud by mimozemšťané opravdu existovali, měli by zájem o takový cvoky, kteří by jim intelektuálně nesahali ani po kotníky??? Asi těžko🙄. Prostě dva idioti, kteří využívali slabosti a zoufalství ostatních. Snad oba shoří v pekle a ne na vesmírný lodi a ostatním got bless a odpočívejte v pokoji😢😢😢
je mi těch lidí strašně líto, tohle si nikdo nezaslouží
💗💗💗💗💗💗💗💗🫶🏻ily
Bylo nutné ty dlouhé o nìčem? Vypínám.
ja som dosť mladá na 97 rok, aby som si pamätala halyhobopovu kométu, ale ona priniesla zhoršenie počasie extrémy, vid letné povodne. toto priniela.
Docela si na ni pamatuji. Ale , že by měla cokoliv společného s počasím, to rozhodně ne.
Pusobis chladná jak vody v oceánu
🦋
🦋🦋
✨🤍