متاسفانه ما افغانی ها و ایرانی ها یه عادت مشترک داریم یعنی مرده)پرست هستیم تا کسی زنده است قدرش رو نمیدونیم وقتی که طرف فوت کرد اون موقعه ازش بت میسازیم.
من واقعا از قدیم این سه خواننده رو دنبال می کردم ... حمید رضا حامی، مانی رهنما و نیما مسیحا هر سه با استاد بزرگی چون بابک بیات کار کرده اند... حامی رو می دونم که مستقیما توسط مرحوم بیات معرفی شد به جامعه موسیقی و آهنگ معروف دلم گرفت در فیلم سام و نرگس
سه تاشون عالی هستند ولی یه ایراد بزرگ دارند و اونهم اینه که فرصت داشتن که بیشتر از بابک بیات بخونن و قدر این شانسی که بهشون رو کرده بود رو ندونستن ! خیلی حیف شد خیلی
با اینکه دانش موسیقی ندارم ولی خوشحالم از زمانهای دور نیما مسیحا و حامی انتخابم بود یادمه کاست سیب نقره ای نیما رو خریده بودم و بارها گوش دادم و دادمش به دوستی که لذت ببره اما دیگه هیچوقت کاست رو پس نداد و کلا انکارش کرد!
دوره اینگونه ترانهها گذشته، ۴۰ سال پیش آری، اکنون خیر، مردم پذیرش کار سنگین را ندارند، ترانههای قدیمی هم بروی امواج خاطرها در تلاطم هستند، باید گفت آنانکه هضم و جذب اینگونه کارها را داشتهاند ۳ نسل هستند که بافی هسنتند، خود من هم جایی برای کارهای جدید ندارم، خیلی فرصت کنم همان آهنگهای قدیمی را گاه به گاه تجدید خاطره میکنم، سبک زیبا عالی، سمبولیک ولی متأسفانه روبه مرگ است،،،
ای جانم . ببین شاگردهای استاد بابک بیات چه میکنند. بی نظیرید . جای استاد بسیار خالیه کاش ایشون هم بودند و از این اجرای فوقالعاده لذت میبردند ❤❤👑👑❤❤
روح بابک بیات عزیز شاد که این سه یادگار بزرگ خوش صدارو بعد از خودش بجا گذاشت 👍❤️
عالی هستن به ترتیب مانی مسیحا حامی
روح بابک بیات شاد❤❤❤
مانی رهنما، نیما مسیحا و حامی خواننده های با صدای قوی و تکنیک بالای خوانندگی هستند. امیدوارم بیشتر به هنر این عزیزان دقت بشه.....
متاسفانه ما افغانی ها و ایرانی ها یه عادت مشترک داریم یعنی مرده)پرست هستیم تا کسی زنده است قدرش رو نمیدونیم وقتی که طرف فوت کرد اون موقعه ازش بت میسازیم.
مسلما بخاطر وجود پرقدرت استاد بابک بیات بوده.
توی تمام کارهای مانی به شدت رنگ و بوی بابک بیات احساس میشه واقعا فقط یه اسطوره میتونه چنین شاگردی تربیت کنه زنده نام باشی مرد 💖💕
فقط میتونم واااااااااو 😑😑😑😍😍😍👌👌👌👌👌
حامی جنتلمن.اسطوره موسیقی ایران👏👏👏👏👏👏👏🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼⚘⚘⚘⚘⚘⚘💜💜💜💜
چه خواننده هایی که حیف شدن تو دهه هفتاد
کاربلد وموسیقی شناس❤ چه تحریرهایی داره حامی روح ونوازش میده
چقدر نیما صداش نوستالژیک و گیراست آخه مگه صدا ازین دهه هفتادی تر داریم؟؟؟
ابر شاگردای استاد بابک بیات
مرسی از این خواننده های عزیز کشورمون که چنین آهنگهایی زیبایی میخوانند 👏👏👏
نیما مسیحا یکی از پرقدرت ترین خواننده های ایران و فراتر از ایران
روح بابک بیات شاد
واقعا زیبا..درود بر شما
Iranian Legendry voices ,NIMA MASIHA ,HAMID HAMI
من واقعا از قدیم این سه خواننده رو دنبال می کردم ... حمید رضا حامی، مانی رهنما و نیما مسیحا هر سه با استاد بزرگی چون بابک بیات کار کرده اند... حامی رو می دونم که مستقیما توسط مرحوم بیات معرفی شد به جامعه موسیقی و آهنگ معروف دلم گرفت در فیلم سام و نرگس
وای.... عالی بود....... حامی خیلی دوستت دارم.
به به عجب صداهایی نیما مسیحا عشقه
شاهکاری از سه خواننده ی عزیز میهن عزیزمون ایران ❤❤❤ ،
سه تا عشق
har 3 tashoon 3taran :D :X
به به😭😭
خورشیدهای پشت ابر⛅
حمید حامی و نیما مسیحا باهم که بخونن عالی میشه
نیما خیلی کوبنده است صداش تو رو خدا کنسرنت بزارین هردو عالی و حرفه ای هستن🎼🎼🎼🎼🎼💜💜💜💜💜💜👏👏👏👏👏👏👏👏💯💯💯💯💯
مسیحا👍👍👍👍👍👍💪💪💪💪
دوسال گذشت
بینظیره
صداهای استثنایی و قدرتمند
مرسی مرسی مرسی
وای خیلی خوب بود🌺
مانی رهنما اسطوره نامبروان
سه تاشون عالی هستند ولی یه ایراد بزرگ دارند و اونهم اینه که فرصت داشتن که بیشتر از بابک بیات بخونن و قدر این شانسی که بهشون رو کرده بود رو ندونستن !
خیلی حیف شد خیلی
وقتی سحر پر میشه از ناز نگاه نسترن/فقط نگات میکنم!:)))
👌👌👌❤️❤️❤️❤️♥️♥️♥️♥️💟💟💟💟
موسیقی ای متفکر ولی در حال مرگ.....
مرسی بچه های عزیز وخوش صدای میهنم فرزندان ایرانزمین مرسی مرسییییییییبی
kheyli khoob bood koli hal kardam , dame shoma garm.
رفیق
فارق از مسائل مادی
😍😍😍😍
kheiyi ghashang bod. va manzor saeed ke koli khandidid chieh.
فدای اون نجابتتون بشم من
ترانه، موسیقی، صدا 20
ظاهر شدن جلوی دوربین 10
با اینکه دانش موسیقی ندارم ولی خوشحالم از زمانهای دور نیما مسیحا و حامی انتخابم بود یادمه کاست سیب نقره ای نیما رو خریده بودم و بارها گوش دادم و دادمش به دوستی که لذت ببره اما دیگه هیچوقت کاست رو پس نداد و کلا انکارش کرد!
Che dowrani ba inha too iran boood
آقا! جدا از آهنگ ما که کلی خندیدیم. دمتون گرم :دی
🤭
۱۲ سال از آپلود ویدیو گذشته...
بیشتر شبیه یه کمدی تلخه تا موزیک ویدیو یا اجرا که نیست البته
شعر موسیقی و ملودی و تنظیم جزو کارهای ناب که دیگه تکرار نمیشن
Kıraç sandım
با کلاس حواس پرت
همون قدر که صدا ها خوب بود ویدیو و اجرا بد بود 😂
دوره اینگونه ترانهها گذشته، ۴۰ سال پیش آری، اکنون خیر، مردم پذیرش کار سنگین را ندارند، ترانههای قدیمی هم بروی امواج خاطرها در تلاطم هستند، باید گفت آنانکه هضم و جذب اینگونه کارها را داشتهاند ۳ نسل هستند که بافی هسنتند، خود من هم جایی برای کارهای جدید ندارم، خیلی فرصت کنم همان آهنگهای قدیمی را گاه به گاه تجدید خاطره میکنم، سبک زیبا عالی، سمبولیک ولی متأسفانه روبه مرگ است،،،
Halam be ham khord az in video
خدایه خواننده هایه ایران